Αγαπητοί φίλοι,

Σας Καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα της Ένωσης Δωριέων Επιστημόνων, που φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα βήμα επικοινωνίας, συνεύρεσης, γνωριμίας, προβολής και συνεργασίας όλων των Δωριέων Επιστημόνων απανταχού της γης.

Θεμελιώδης Στόχος της ΕΔΕΠ είναι η συνεύρεση και η γνωριμία των Δωριέων Επιστημόνων, με σκοπό τη συνεργασία και την από κοινού προσπάθεια με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τους λοιπούς τοπικούς φορείς, ανάδειξη και αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της, η συμβολή του οποίου μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό μοχλό για την ανάπτυξη και προβολή της περιοχής και όχημα υλοποίησης του οράματος για τη Δωρίδα του πολιτισμού και της ιστορίας.

Δημήτρης Π. Παναγιωτόπουλος
Δικηγόρος, Καθηγητής Εθνικού και
Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ανακοινώσεις

Η ΕΔΕΠ διοικείται από 11μελές Διοικητικό συμβούλιο με διετή θητεία.

Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γ.Σ. Ε.Δ.ΕΠ.

Ανακοινώσεις

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Δωριέων Επιστημόνων (Ε.Δ.ΕΠ.) προσκαλεί τα μέλη της Ε.Δ.ΕΠ. να παρευρεθούν στην Πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) (1ος όροφος)

Πρόσκληση Συλλόγων Δωρίδας

Ανακοινώσεις

Ενόψει της προγραμματιζόμενης πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δωριέων Επιστημόνων καλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Δωρίδας να παρευρεθούν με εκπροσώπους τους σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την 21/10/2015, στα Γραφεία της Δωρικής Αδελφότητας (Δωρική Στέγη, Ιέρωνος 6 & Τιμοθέου στο Παγκράτι) ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00΄.

Ημερίδα: Τουρισμός & Ανάπτυξη της Δωρίδας

Εκδηλώσεις

Στις 24.06.2015 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο της Αθήνας «ΤΙΤΑΝΙΑ» Ημερίδα με θέμα «Τουρισμός & Ανάπτυξη της Δωρίδας»

Ιδρυτική Συνέλευση της E.Δ.ΕΠ.

Εκδηλώσεις

Στις 15.11.2014 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο της Αθήνας «ΤΙΤΑΝΙΑ» η Ιδρυτική Συνέλευση της Ένωσης Δωριέων Επιστημόνων» (ΕΔΕΠ).

© 2016 doriep.gr | Designed & Developed by happyad